sobota 29. června 2013

Měsíční chvástačka - Červen 2013

Poslušně se hlásím k meme, které pořádá Judit.
Na každém konci měsíce, zveřejním knihy, které jsem si koupila, vyhrála nebo dostala :)..

Koupené knížky:
Koupených knížek mám celkem pět, takže tenhle měsíc nebyl ÚPLNĚ bohatý, ale s tou hromadou knížek, kterou mám ještě na čtení, to bohatě stačí, taky si myslíte? Věřím, že právě Vy to znáte :D. Tak jdeme na to.

První začnu asi mým miláčkem - Prokleté město od Lisy McMann. Jestli se chcete dozvědět víc, tak si klikněte na recenzi, kterou najdete na blogu :).

Pak tu mám Deklaraci smrti, na kterou se chystám hned, jak dočtu aktuální knížku. Nehorázně se na ni těším, protože vypadá slibně. Na internetu se setkávám s hodně rozmanitým hodnocením, tak se mi snad bude líbit. Knižka koupena společně s Prokletým městem.

No tak. Kdo by si nechal ujít závěrečný díl Anny krví oděné a nevědět, jak to všechno dopadne?! To je pro mě naprosto nemyslitelná věc. Na knížku se v nejbližší době vrhnu. 

Další knížka - Karanténa: Samotáři. Právě ji dočítám a.. no, nechám si to na recenzi :). Při prvním pohledu v knihkupectví, jsem si ji hned zamilovala. Hlavně obálkou, námětem a malým povzbuzením ke koupi knížky, které se na nás usmívá hned z titulky: „Kniha je stejně originální jako Hunger Games a odehrává se za zdmi školy podobné té vaší.” - Řekla spoluautorka bestselleru Nádherné bytosti. 
Já jako velký milovník HG, jsem si ji musela koupit a dozvědět se, jestli je vážně tak originální :D. Očekávala jsem tudíž od knihy hodně :D.

A nakonec moje kráska Zakletá od Orsona Scotta Carda. Páni. Byla jsem připravená si jít pro Chvíli před koncem, ale když kámoška uviděla tuhle knížku, tak jsem neodolala a musela jsem si ji koupit. Slyšela jsem o ní v různých recenzích a dokonce ji už někde viděla, ale podle obálky jsem soudila, že bude pro starší kategorii :D. Prdlajs. Jak jsem ji tak držela v ruce a došla jsem domů, tak jsem sedla za NTB a šla jsem si pročíst nějaké recenze (a pozor, tentokrát jsem je jen nepřeletěla očima :D). Skoro samé klady. Už se na ni brutálně těším. Chlouba mojí knihovničky a krása pro oči. Skoro nemožné spojení žánrů a různých věcí. Uvidíme, uvidíme. Nebudu dělat unáhlené závěry, ale musíte souhlasit, že vypadá úžasně!

Všichni miláčci pohromadě :)..

Snad jsem na nějakou nezapomněla, protože v nich mám v tohle měsíci docela slušný madlajz :D. Nevím kterou knížku jsem si koupila v jakém měsíci. Myslím si, že ale jsou všechny. Přece bych na žádnou nezapomněla!
Tohle je tenhle měsíc všechno a jelikož mám prázdniny a nebudu teď někde zevlovat ve městě v knihkupectví (i když bych moc ráda :( :D), tak to určitě bude pro tenhle měsíc všechno. Mám objednanou Chvíli před koncem, jak už jste se mohli dozvědět z minulého článku, ale ta mi přijde až v červenci (určitě :D).
Tak se zatím mějte. Ahoj

Popy

4 komentáře:

  1. Super kousky :) Zákletá vypadá opravdu dobře. Dívku z nočních můr si chci taky brzo přečíst =)

    OdpovědětVymazat
  2. Vítej v knižní blogosféře! Líbí se mi tvá přezdívka. Víš, že poppy znamená v angličtině vlčí mák? Máš je ráda nebo je to jen náhoda, že sis vybrala tuhle přezdívku? Hodně štěstí a chuti do blogování. Koukla jsem se in tvůj druhý blog a líbilo se mi video s pejskem. Taky toho svého beru na trampolínu, ale jemu se to nelíbí. Vždycky, když skáču tak na mě rozčileně štěká. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Žádnou spojitost to nemá :). Jednou jsem se dívala na jeden film, kde se jmenovala jedna slečna Poppy a mně se strašně líbila! :)
      To mi taky někdy dělá! :D On po mně vždycky skáče, protože si chce se mnou hrát a není zrovna středem pozornosti :D..

      Vymazat

Děkuju za každý komentář! Jak kladný, tak záporný :)..